ÖZKALENDER GÜVEN TAZELEDİ

 ÖZKALENDER GÜVEN TAZELEDİ

Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği’nde (GBEFD) yeni dönem. Derneğin Olağan Genel Kurulu’nda Sadettin Özkalender güven tazeledi.

Maltepe Koç Öğrenci Yurdu yanındaki dernek merkezinde yapılan kongrede Divan Kurulu Engin Bozkaya, Hasan Köksel, Gazanfer Ernur ve Hüseyin Titrek’den oluştu. Başkan Sadettin Özkalander, genel kurula 2 yılda yapılan faaliyetlerle bilgi verip, yeni dönemde daha güçlü, daha etkin bir sivil toplum kuruluşu olmak için ciddi çalışmalar yapmayı hedeflediklerini anlattı.

Özkalander, “En büyük arzumuz Gençlerbirliği’ni olması gereken ligde görmek. İnşallah bu sezon takımız Süper Lig’de dönecek. En kısa zamanda bir gece yaparak camiamızda birlik ve berberliğin pekişmesini sağlayacağız “dedi.

Kongrede söz alan Gençlerbirliği Kulübü eski başkanlarından Hasan Şengel dahil tüm konuşmacılar, derneğin etkinliğinin artırılması için çaba harcayacaklarının sözünü verdiler. Yapılan seçimler sonucunda Sadettin Özkalander, tekrar GBEFD Başkanı seçilirken, Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:Nedim Yıldırım, Andiç Doğan Kurt, Baha Yılmaz, Cemalettin Sakalıoğlu, Harun Erol, Kamil Karakoç, Turgay Keskin, Taner Öcal, Gazanfer Erner, Avni Okumuş.Denetleme Kurulu’nda ise Çetin Ünal, Nevzat Şuvak, Çetin Yüce görev yapacak.

Yorum Yap