GÜÇLÜLERİN ÇOK ÖZEL RANDEVUSU

 GÜÇLÜLERİN ÇOK ÖZEL RANDEVUSU

Çok özel gün, çok çok özel forma ve çok önemli maç.MKE Ankaragücü, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası bulunan formayla çıkacağı Atiker Konyaspor maçından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Üst üste aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken MKE Ankaragücü, deplasmandan 3 puanla dönmemenin hesaplarını yapıyor. Sarı-Lacivertliler, Spor Toto Süper Lig 12.hafta karşılaşmasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. Başkent ekibi, Atiker Konyaspor ile oynayacağı maça göğüs bölümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası bulunan formayla çıkacak.
Kulüpten konu ile ilgili yapılan açıklamada, maçta giyecekleri formayla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) gerekli iznin alındığı bildirildi.Başkent ekibinin, belirlenen formayı giyebilmek için TFF’ye bir yazı gönderdiği aktarıldı. TFF’den gönderilen yazıda, “Sportif Ekipman Talimatı’na bağlı kalınması, formada izin verilenden başka herhangi bir görsel bulundurulmaması” kaydıyla izin verildiği açıklandı.MKE Ankaragücü, 10 Kasım’a özel olarak tasarlanan formayla Atiker Konyaspor maçından galibiyetle dönmenenin hesaplarını yapıyor.

Takımda Thibault Moulin sakatlığı geçtiği için kadroya dahil edildi. Thomas Heurtaux, Johannes Hopf, Alihan Kubalas, bugün maç kadrosunda yeralmayacaklar. MKE Ankaragücü’nün 19, rakibinin 14 puanı bulunmakat. Konya Büyükşehir Stadı’nda 13:30’da başlayacak maçı Suat Arslanboğa yönetecek. İsmail Kartal’ın maça şu 11’le başlaması bekleniyor:Korcan Çelikya, Erdem Özgenç, Yalçın Ayhan, Bakary Kone, Tiago Pinto, Ricardo Faty, Brice Dja Djedye, Kenan Özer, Thıevy Bifouma, Kubilay Kanatsızkuş, Moestapha El Kebir

Yorum Yap