SİNCAN’DA MASAYA YATIRDILAR

 SİNCAN’DA MASAYA YATIRDILAR

Amatörler, sorunlarını masaya yatırıp çözüm yolları aramaya devam ediyorlar. Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (AASKF) başlattığı istişare toplantılarının beşincisi Sincan’da gerçekleşti.

Altındağ, Çankaya, Keçiören ve Mamak’ın evsahipliğinden sonra Sincan Belediyesi Kültür Evi’nde toplanan Sincan, Etimesgut, Kahramankazan ve Çamlıdere sınırları içinde bulunan kulüp temsilcilerinin buluştuğu toplantıda yaşanan sorunlar masaya yatırılıp, çözüm yolları arandı. Toplantıya, AASKF Başkanı Murat Kandazoğlu, Başkan Yardımcıları Engin Bozkaya, Ali İhsan Ceylan, Teşkilatlanma Sekreteri Soner Cengiz, Halkla İlişkiler Sekteri Yalçın Yuna, Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Vahide Akdemir (Aleste Gençlik ve Spor Kulübü), İç Denetim Sorumlusu Yusuf Kılınç ,Yönetim Kurulu üyesi Sadık Balcı (Sincan Belediyespor)ile kulüpleri temsilen şu isimler katıldı: Okan Özgün (Ankara Birlik Spor Kulübü), Erdal Aydar-Sertaç Türker (Eryaman Spor Kulübü), Ahmet Eroğlu (Çamlıdere Belediyesi Spor Kulübü), Eren Sevencan (Eryaman Anka Spor Kulübü), Fatih Özdemir (Gazi Eğitim Spor Kulübü), Seçkin Sarıkaya (Sincan Gücü Spor Kulübü), Sezgin Kumtepe (TAİ Spor Kulübü), Osman Akan-Ömer Furkan (Yenikent Belediye Spor Kulübü), Nevzat Koçak (Yenikent Gücü Spor Kulübü), Yaşar Mermer (Bağlıca Spor Kulübü)

EV SAHİBİ SİNCAN BELEDİYESPOR

Gecenin evsahipliğini üstelenen Sadık Balcı, açılış konuşmasında kulüp temsilcilerine , “hoşgeldiniz” diyerek, “Öncelikle sizleri burada ağırlamaktan duyduğumuz mutluluğu ifade eder, katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederiz. Sincan’da biz göreve başladığımızda 4-5 saha vardı. Bugün 1 sahaya kaldık. Bizden bir şey isterseniz ona göre isteyin diye bunu söyledim. Kapımız her zaman sizlere açık, her zaman yanınızdayız.Ben den bir şey istediğiniz, zaman veriyorsam veriyorum, vermiyor ise “vermiyorum” derim. Sorunlarımızın çözümü için sık, sık biraraya gelip, çözüm yolları aramakta fayda var “dedi.

AASKF Teşkilatma Sekreteri Soner Cengiz’de istişare toplantılarının amaç ve gayeleri ile ilgili açıklamalarda bulunduktan sonra Başkan Murat Kandazoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Başkan Kandazoğlu, “Kulüplerimizi bölgelere ayırıp, sorunlarımızı masaya yatırıp, hep birlikte çözüm yolları arıyoruz. Sincan, Etimesgut, Kahrmankazan ve Çamlıdere ilçe sınırları içinde olan kulüplerilerimiz temsilcileri ile birlikteyiz. Bu toplantıyı Yönetim Kurulu üyelerimiz Sadık Balcı ve Ali İhsan Ceylan arkadaşlarımız organize ettiler. Kendilerine ve katılımınızdan dolayı siz değerli kulüp temsilcisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.Biz çok büyük bir aileyiz. Tabi ki ciddi sorunlarımız da var. Bu problemleri çözmek için yoğun çaba harcıyoruz. Kulüplerimizi bölgelere ayırıp, istişare toplantıları yapıyoruz. Onları dinliyoruz. Yazılı olarak sordukları soruları cevaplıyoruz. Bugünde sizlerle birlikteyiz “dedi.

“SORUNLARI İLETTİK”

Ankara’da en büyük sorunun tesis olduğuna vurgu yapan Murat Kandazoğlu, “Ankara ‘da en büyük sıkıntı yeterli tesisin bulunmayışı.Saha yetersizliği nedeniyle Başkent Ankara’da maçlar sabahın 9’unda başlıyor Bu konuda tüm girişimlerimizi yaptık, yapıyoruz da. Bakanımıza, Genel Müdürümüze, Valimize, Belediye Başkanımıza ve Milletvekillerimize kadar herkese dosyalar sunduk. Tesis konusunda Etimesgut Belediye Başkanımız Enver Demirel ile yaptığımız görüşmeler sonunda bu Pazar açılışı yapılacak tesisler hizmete girecek. Birlik ve beraberlik içinde bu problemlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz “diye konuştu.

İSTİFALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Her ilçede gerçekleşen toplantılarda olduğu gibi Sincan’dan da bir süre önce AASKF Yönetim Kurulu’ndan istifa eden 9 kişi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) tarafından Murat Kandazoğlu’nun Disiplin Kurulu’na sevki ve savunma metni Başkan Yardımcısı Engin Bozkaya tarafından katılımcılara anlatıldı. Ekim 2017 ‘den beri Federasyonun, Konfederasyon gelen paralarının ödenmediği bilgisi paylaşıldı. Konfederasyonun para göndermemesi nedeniyle Yönetim Kurulu’nda görev yapan Murat Kandazoğlu başta olmak üzere Hasan Kartal, Osman Nuri Okumuş ve Soner Cengiz verdikleri paralarla Federasyonun giderlerinin karşılandığı ifadelerine yerildi.

SORULAR CEVAPLANDIRILDI

Murat Kandazoğlu, kendisine yazılı olarak iletilen soruları cevaplandırdı. Sorulan soruların başında tesis yetersizliği başta geldiği görüldü. Okan Özgün (Ankara Birlik Spor Kulübü), Erdal Aydar (Eryaman Spor Kulübü), Ahmet Eroğlu (Çamlıdere Belediyesi Spor Kulübü), Eren Sevencan (Eryaman Anka Spor Kulübü), Fatih Özdemir (Gazi Eğitim Spor Kulübü), Seçkin Sarıkaya (Sincan Gücü Spor Kulübü), Osman Akan (Yenikent Belediye Spor Kulübü), Nevzat Koçak (Yenikent Gücü Spor Kulübü), Yaşar Mermer (Bağlıca Spor Kulübü) söz alarak yaşadıkları sorunları anlattılar. Gece toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorum Yap