2019 Yılında Çıkacak Muhteşem Oyunları Listedik

Google’ın yeni işletim sistemi olması beklenen gizemli sistemi Fuchsia’nın gelişiminden sorumlu ekibine, Apple’ın yüksek seviyeli mühendislerinden Bill Stevenson da dahil olacak.

God of War

Çıktığı günden bu yana bütün ödülleri süpüren God of War bize göre yılın en iyi oyunu olmayı hak ediyor. İskandinav mitolojisi ile geri dönüş yapan Kratos muazzam grafikleri ve dramatik bir hikayeyi de beraberinde getiriyor. Artık karşımızda şiddete ve kana susamış bir Kratos değil, bilgeleşmiş ve pişman bir Kratos var. Göz yaşlarının sel olacağı anlarla dolu ve her zamanki gibi çok kaliteli bir oyun God of War.

Red Dead Redemption 2

Çok az oyun çıktığı andan itibaren Red Dead Redempiton 2‘nin yaptığı etkiyi yapabilmiştir. Açık Dünya Western oyunu sınırsız seçenekleri ve devasa haritası ile oyunculara istedikleri her şeyi sunuyor. Diyalogların kusursuzluğu ve çeşitliliği en dikkat çeken özelliklerden.

Assassin’s Creed Odyssey


Bildiğimiz ve sevdiğimiz Assassin’s Creed tarzının çok daha interaktif ve çeşitli bir hali Odyssey. Yaptığınız seçimlerle hikaye bambaşka yerlere evrilebiliyor. Şahane grafikleri ve detaylı deniz savaşları da önemli yenilikler.

Far Cry 5

Far Cry 5‘in seriye getirdiği büyük bir yenilik var desek yalan olur. Fakat her zamanki Far Cry tadını yeni bir hikayeden almak yıl ne olursa olsun eğlenceli. Orta batı Amerika’da geçen hikayenin dini bir cemaatle ilgili olması da ilginç.

Fortnite

Söylenecek çok da bir şey yok, dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir zamanda elbet Fortnite oynayan birileri vardır. Oyun yavaştan sadece bir bilgisayar oyunu olmaktan çıkıp bir kültür haline gelmeye başlıyor.

Detroit: Become Human

Detroit: Become Human robotların ve insanların pek de uyumlu yaşamadıkları bir gelecekte geçiyor. Çoğu aksiyon oyununun aksine bu oyunda sizin tercihleriniz çok daha ön planda. Bu da oynarken oyunun içine daha iyi girebilmenizi sağlıyor.

Battlefield 5

Normal bir İkinci Dünya Savaşı deneyiminden oldukça farklı bir deneyim sunuyor Battlefield 5. Daha bireysel ve dramatik hikayelerle örülmüş singleplayer’a her zamanki renkli multiplayer eşlik ediyor.

Yorum Yap