KAVAKLIDERESPOR AİLESİ FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

 KAVAKLIDERESPOR AİLESİ FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Ankara futboluna son senelerde renk katan ve bir çok kategoride liderliğe oynayan Kavaklıdere Spor, Cumhuriyetimizin 95. Yılını kutladığımız 29 Ekim günü  futbolcularına Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi  Mustafa Kemal Atatürk’ün “Nutuk” eserini dağıtarak spor camiasında bir kez daha fark yarattı.

Yeşil Siyahlı kulübün Başkanı Fatih Cürebal “ Cumhuriyetimizin 95. Yılını kutladığımız bu önemli günde Kavaklıdere ailesinin değerli evlatlarına, en küçüğünden en büyüğüne “Nutuk” kitabını hediye ettik. Cumhuriyetimizi hem kutladık, hem anlattık, hem de yaşattık. Biz sadece Spor Kulübü değil çocuk, aile ve kulüp üçgenin ortasına sevgiyi koymuş bir eğitim yuvasıyız. “Yetenek ancak okuyan bir beyin ile büyür” dedik ve ülkemizin geleceğine ışık tıtacak evlatlarımıza, Nutuk ile geçmişini öğrenmeyi ve geleceğe de önder olmalarını anlattık. Onlar bizim en önemli değerlerimiz ve canlarımız” diye konuştu.

Bizlerde Gol Ankara olarak Kavaklıdere Spor ailesini bu örmek davranışından dolayı başta Fatih Cürebal Başkan olmak üzere, yönetimini, hocalarını ve futbolcularını kutluyoruz.


Yorum Yap