ANILARINIZ ENKAZIN ALTINDA KALMASIN

 ANILARINIZ ENKAZIN ALTINDA KALMASIN


Necati Erkmen (Teknik Direktör)

www.golankara.com

Tarihi 19 Mayıs Stadı’na veda ederken, bu futbol mabedi ve etrafındaki Dış Sahaları’ndaki yaşanmışlıkları, hatıraları, dostlukları, “Anılarınız enkaz altında kalmasın ” diyerek 82 futbol hafızamın tüm yaşanmışlıklarını derliyoruz.

MKE Ankaragücü altyapı antrenörlüğü yanında Sarı-Lacivertli takımı TFF 2.Lig’de çalıştıran, İnegölspor, Bodrum Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör olarak görev yapan Necati Erkmen, hepimizi gülümseten bir anısını biz de sizlerle paylaşıyoruz…

www.golankara.com

“Sevgili Ali abiciğim merhaba. Dış Sahalar ile ilgili paylaşmak istediğim, 1982-38 sezonunda Hacettepe’de oynarken maçın birisinde 1 Nolu Saha’da maçımız var.  Oyunun bir anında kafaya çıktım döndüm baktım  top önümde kalmış. Aldım gole giderken, herkes duruyor. Karşı takımın kalecisi gülüyor. Bir gariplik var ama ben anlam veremedim. Meğer yan sahadan, 2 Nolu Saha’dan gelen top önüme düşmüş ben de  gole gidiyorum.  Bu duruma çok şaşırdım mecburen topu yan sahaya attım. O zamanlar sahaları bölen fileler yoktu. Hiç unutmam Dış Sahalara her gittiğimde hep hatırlarım , gözümde o pozisyon canlanır” diyerek bizleri gülümsetti. Hele Mor-Menekşeli fotoğrafı ve tıklım, tıklım dolu Dış Sahaların tribünleri bizi alıp, mazinin derinliklerine götürdü.

( Anılarımız devam edecek. Sizinde bu şekilde ilginç anılarınız varsa bizlere bildirirseniz yayımlayacağız )

Yorum Yap