4 SAAT 50 DAKİKA ANKARAGÜCÜ KONUŞULDU

 4 SAAT 50 DAKİKA ANKARAGÜCÜ KONUŞULDU

Pazar gecesi MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, kulüp tarihihinde bugüne kadar eşine benzerine rastlanmayan bir televizyon programına katıldı. Bursa TV’de Uğur Engin’in hazırlayıp sunduğu Süper Futbol Programı’na konuk olan Başkan Yiğiner, önemli açıklamalar yaptı. Mehmet Yiğiner, Eryaman Stadı’nın Aytemiz Alanyaspor maçı ile hizmete gireceğinin müjdesini, ardından transferle ilgili camiayı rahatlatan bilgiler paylaştı: Ardından Yayına telefonla bağlanan kulüp yönetim kurulu üyeliği düşürülen ve MKE Ankaragücü başkanlığına aday olacağını açıklayan Murat Ağcabağ-Mehmet Yiğiner tartışması stüdyoda tansiyonu yükseltti. Ağçbağ’ın, Zafer Çarşısı’ndaki store ile ilgili suçlamalar üzerine Asbaşkan Ertan Şahin, yayına telefonla bağlanıp açıklamalarda bulundu. Murat Ağçabağ’ın kulübe en çok parayı veren içinde kendisinin de 3 ismi açıklaması üzerine bu kez de yayına Stadyum ve Taraftardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Akyüz katıldı. Son 15 gündür konuşulan 7, 5 milyonluk sponsorluk anlaşması ile ilgili olarak, kulüpteki görevinden istifa eden Basın Sözcüsü Tuna, en son da Başkan Yiğiner’in İstanbullu menejerlerin kulübe zarara uğrattığı iddiaları üzerine Menejer Sedat Yeşilkaya’nın yayına bağlanması ile saat 22:30’da başlayan program saat 03:20 sonlandı. Aralıksız, reklama gidilmeden aralıksız 4 saat 50 dakika süren program tam bir ibret vesikası olarak tarihe geçti. Yayında ne konuşuldu: Ön plana çıkan başlıklar neler:
“ERYAMAN HİZMETE GİRECEK ”
Mehmet Yiğiner, MKE Ankaragücü’ünün iç saha maçlarını ikinci yarıdan itibaren Eryaman Stadı’nda oynayacakları söyledi. Yiğiner, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki ile yaptığımız görüşmede Eryaman Stadı ve 19 Mayıs Stadı’nın yerine yapılacak yeni statla ilgili bilgi verdi.Sayın Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nu Beştepe’ye çağırarak Eryaman Stadı’nın ikinci yarıya hazır hale getirilmesi talimatını verdiğini söyledi. Artık Eryaman Stadı’nı bundan sonra konuşmak gereksiz. Bakanlık gereğini yapacak, stat 2. yarı hazır hale gelecek. Ayrıca, 19 Mayıs Stadı’nın yerine 2 ay içinde UEFA standartlarında 55 bin seyirci kapasiteli modern bir stadın temeli de atılacak” dedi.
YÜREKLERE SU SERPEN TRANSFER AÇIKLAMALARI

MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Sarı-Lacivertli camianın en çok merakla beklediği transfer yasağaı ve ödemelerle ilgili yüreklere su serpen açıklamalar yaptı.Takımın iskeletini oluşturan oyuncuları oyuncularımızı kadroda tutmak için ciddi çalışmalar yapıyoruz. Brice Djedje ve Tiago Pinto’ya gerekli ödemeleri yaptık. İsteğimiz dışında takımdan ayrılma ihtimalleri yok” dedi.
“CİDDİ TEKLİFLER VAR”
Djedje ile birçok kulübün yakından ilgilendiğini ifade eden Yiğiner, “Djedje’ye öyle bir teklif gelmeli ki, o gelen kaynakla oyuncuların alacaklarını ödeyelim ve transfer yasağını kaldırabilirim. Bu teklifler istediğimiz seviyenin altında olduğu sürece Djedje’nin satılma ihtimali yok” şdiye konuştu:
” ÖDEME YAPILACAK”
Takımda kalıp, kalmayacağı en çok merak edilen El Kabir’in ve diğer merak edilen oyuncularal ilgili şunları söyledi: “Bir kaç gün içerisinde oluşturduğumuz kaynaktan El Kabir’in alacaklarını kapatacağız ve takımda kalmasını sağlayacağız. Süper Lig’den birkaç kulübün kendisine daha farklı tekliflerle geldiğini biliyoruz. Kendisi ile özel konuşup sözleşmesinde de iyileşme yapabiliriz.Bifouma’nın alacaklarını henüz ödeyemedik. Onun takımdan ayrılmaması için yoğun uğraş veriyoruz. Takımda kalması için gerekli kaynağı oluşturacağız. FaMohktar’ın kafası biraz karışık. Kendisiyle yapacağımız sohbetin ardından takıma faydalı olacağının sözünü verir biz de ikna olursak takımda kalacak.” ifadelerini kullandı.
PORTEKİZ- BREZİLYA-İNGİLTERE HATTI
Yeni transferlerle ilgi olarak, Breziya-Portekiz-İngiltere hattından müjdeler veren Yiğiner şunları söyledi:”Herkes biliyor 10 yıl önceki borçlarla boğuşuyoruz. Bu Transfer yasağını kaldırmakta zorlklar çekiyoruz.Geçmişte bu kulüpte oynayan bir oyuncunun alacağını ödeyip ve birkaç pürüzün giderilmesinin ardından yasağı kaldıracağımızı düşünüyorum. Brezilya, Portekiz ve İngiltere’den görüştüğümüz oyuncular var. Yasağın kaldırılmasının ardından bu oyuncuları takıma kazandırmaya çalışacağız”

Yorum Yap