KARTAL’DAN BÜYÜK HEDEF

 KARTAL’DAN BÜYÜK HEDEF

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, oyuncularının Trabzonspor karşısında ortaya koydukları mücadeleden memnun. Kartal, “Bu takımın hedefi büyük Ankaragücü camiasının beklentilerine cevap verebilmek. Biz bunun için çalışıyoruz.”diyerek hedeflerin taraftarlarını mutlu etmek olduğu ifade etti.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, yeni bir takım olarak zamana ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Kartal, Trabzonspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmayı değerlendirip, gelecek hedefleri ilgili açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal, “Yeni bir takım kurduk ve biraz zamana ihtiyacımız var. Bu takım büyük Ankaragücü camiasının beklentilerine cevap verebilmek için çalışıyor” dedi. Kartal, hafta içi yaptıkları analizlerde, rakiplerinin özellikle sağ kanattan etkili olduğunu tespit ettikleri altını çizerek, “İlk yarıda bu bölgeyi iyi kapatamadık. Maça farklı bir sistemle başladık. Geriye yaslandık ve bundan dolayı da gol yedik. Geçen seneden gelen bir karakterimiz var.

Geriye de düşsek maçı ve oyunu bırakmıyoruz.Bu çok önemli.” diye konuştu. Yeni takım olmanın bazı dezavantajlarını yaşadıklarını ifade eden İsmail Kartal şunları söyledi: “Rakibin üzerinde baskı kurarak, üzerimize gelmelerini engellemek istedik ve planımız da tuttu. İkinci yarıda 2-3 net pozisyonumuz var. Rakip bir kere geldi, o da gol oldu. Trabzonspor, şampiyonluğa oynayan ve iyi oyunculara sahip bir takım. Geçen sezondan beri ikinci yarıları iyi oynayan bir MKE Ankaragücü var. Aramıza yeni katılan arkadaşlar var. İyi çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu takımın tüm oyuncuları ve teknik heyetimiz büyük Ankaragücü camiasının beklentilerine cevap verebilmesi için çalışıyoruz. Oyuncularım da başarılı olmak ve taraftarı mutlu etmek için ellerinden gelenin en iyisi yapmaya gayret gösteriyor.Zaman, zaman dalgalanmalar yaşanacaktır. Bu doğaldır. Aramıza çok yeni katılan oyuncular var. Bu nedenle biraz zamana ihtiyaç ” değerlendirmesinde bulundu.İsmail Kartal, hakemin performansıyla ilgili yöneltilen bir soruyu ise, “Hakemlik bir konu yok. Varsa biz konuşmalıyız.” şeklinde yanıtladı.

Yorum Yap